keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Siistit putket


Viime viikolla taloon kytkettiin maalämpöpumppu. Pakko vähän kehua Putkityö Jaakkolaa, niin mahdottoman siististi ja nätisti oli putket vedetty! Noitahan ihan ilokseen katselee tällainen esteetikkokin :D


Alakerrassa saatiin katot tehtyä valmiiksi.

Saumakohta peitetään leveällä lankulla.

Yläkerran portaikon panelointi pääsi hyvään vauhtiin. Käytämme tässä helmiponttipaneelia.Yläkerran vessan levytys ja pakkelointi on myös hyvällä mallilla. Voi jopa olla että ehdimme kaakeloida tämänkin tilan ennen muuttoa :)


Yläkerran kylpyhuonetta.

Yksi pitkä ilta käytettiin siihen, että istuttiin keittiön pöydän ääressä monen monta värikarttaa levällään ja käytiin läpi kaikki taloon tulevat maalit ja sävyt. Päätimme värit niin portaikon paneeliseiniin kuin keittiökaappien oviin ja välioviin. Aikaa se vei mutta saatiinpa kokonaisuus haltuun. 5 kommenttia:

  1. Kiva lukea muidenkin kuulumisia. Teillähän vaikuttaa hommat edistyneen taas yhden rysäyksen - onnea lämpöjen päälle saamisesta :) Raksailuintoa kevääseen!

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä, putket on siististi asennettu. Meille kävi samalainen tuuri löyttää osaavaa LVI-asentaja. Näin vuosien mittaan sitä ei ehkä niin huomaa, mutta huono työ varmaan harmittaisi.

    VastaaPoista