maanantai 18. heinäkuuta 2016

Pientä edistystä siellä ja täällä

Kuluneella viikolla oli muutama hyvä maalauspäivä. Talon ulkomaalaus edistyi siihen vaiheeseen, että ensimmäinen kerros on lähes kauttaaltaan levitelty. Toinen kerros saadaan todennäköisesti ensi viikon aikana pintaan, jos kelit ovat suotuisat.
Piippu on noussut katonrajaan asti ja puhkaisee tiensä ulos tällä viikolla.


Siivosimme myös tonttia ja siirtelimme lautatavarat sisätiloihin. Kaivuri tasoittelee pihan loppuun tällä viikolla.

Pikkumiehet paukuttelivat vasaroilla irti yli pursunneita laastikökkäreitä. Se oli mieluista puuhaa kunnes yksi polvi sai osuman.Hanatilaus on ollut viimeaikoina mietinnässä, vaikkei hanoja aivan vielä päästäkään asentamaan. Sekä taloon.comissa että netraudassa on tällä hetkellä elokuun alkuun kestävä hyvä tarjouskampanja oraksen hanoista. Kannattaa hyödyntää!Tuttu putkimies suositteli valitsemaan Orasta, koska hänen kokemuksensa mukaan ne ovat kestäviä. Niihin on saatavissa myös paljon varaosia, jos sattuu jotain hajoamaan. Onko jollain teistä käyttökokemusta Oraksen sähköllä toimivasta APK-liittimestä? Toimiiko se hyvin?

      Kuvahaun tulos haulle oras cubistaKuvahaun tulos haulle oras cubista
                           Kuvat Orakselta

Oraksen Cubista -tuoteperhe miellyttää omaa silmääni kovasti!

9 kommenttia:

 1. Kylläpä on komean näköinen maalattuna talo! Tääläkin on maalaushommat edennyt, vaikkei meillä alunperin ollut tarkoitus hirsiseiniä tänä kesänä edes maalata ☺ sain niin hyvän maalauskaverin että innostuttiin yhdessä sutimaan ja tällä viikolla saadaan looutkin seinät maaleihin niin mies pääsee ikkunat laittamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että kun te ootte fiksuja! teidän olisi pitänyt rakentaa ennen meitä niin oltais otettu oppia😅: on nimittäin oikeasti hankalaa maalata noita yläkolmioita tuonne ylös ja olishan se ollut kätevää maalata seinät ennen kuin ikkunat ovat paikallaan 😁

   Poista
  2. Valitettavasti en voi ite ottaa kunniaa tästäkään fiksuudesta vaan siitä on kiittäminen tuota parempaa puoliskoa ;) Ja tais tietää että saa munkin pensseliin vauhtia kun lupaa laittaa ikkunat heti kun seinät maalattu 😄 Mutta jää meillä se toinen maalauskierros ensi kesään. Että saadaan sitten nauttia siitä suojaamisesta mekin 😆

   Poista
 2. Rupeanpa heti seuraamaan teidänkin projektia, niin hyvältä vaikuttaa :) Ja kiitos hanavinkistä. On aina hyvä kuulla ammattilaisen neuvoja, kun muuten tulisi helposti ostettua mitä sattuu! Rakentaessa pitää tehdä ihan hirveästi valintoja koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta, päätöksiä päätöksien perään😆 tervetuloa seuraamaan😊

   Poista
 3. Hyvin tuo oraksen pesukoneventtiili toimii. Kertapainallus ja päällä kaksi tuntia. Pidempi painallus ja 12 tuntia.

  Cubistan hanat itselläkin ja ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

  VastaaPoista
 4. Meillähän on tuo oikeanpuoleinen malli juurikin tuolla sähköisellä apk-liittimellä. Hyvin pelaa:) T. Sarkku

  VastaaPoista