lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulua odotellessa

Kuluneella viikolla pääsimme aloittamaan laatoitukset alakerran pikkuvessasta. Päädyimme tekemään vessaan sellaisen ratkaisun, että alaosa seinästä laatoitetaan 15 x 15 valkoisella kiiltävällä laatalla, lattiaan tulee vaaleanharmaa pikkulaatta ja seinän yläosa tapetoidaan tähän tyyliin:

Kuva täältä.
Tilasimme pinkan tapettien näytepaloja ja aloimme etsiä lattialaatan harmaaseen sopivaa vaihtoehtoa. Tämä yhdistelmä vaikutti sopivimmalta:Tällä hetkellä vessa näyttää tältä, se on vielä saumaamatta joten laattojen välit korostuvat. Sauma-aineet on valittu mahdollisimman lähelle laattojen värejä. Siitä se muotoutuu vähitellen. Vessan valaisimet on myös hankittu, ikealta löytyi tosi mieleiset  ja edulliset posliinikantaiset valaisimet. Myös valkoinen posliininen naulakko löytyi jo jokin aika sitten Putiikki Vanhasta Vantosta.

 

-vessaan laittaisin pellavaista pyyhettä ja yksinkertaisen puisen allaskaapin.

Kuistin paneelit on pohjamaalattu ja maalattu valkoisiksi.


Myös yläkerrassa työt edistyivät pitkästä aikaa. Yläkerran vessan lattia valettiin tänään ja väliseinärunkoja alettiin pystyttää. 

Yläkerran kylppäri.

Kodinhoitohuoneessa on myös puuhattu. Väliseinien panelit on pohjamaalissa ja lattia vesieristetty.


Tänään haettiin pikkupoikien kanssa joulukuusi talon vierestä kallion päältä. Hyvää joulunalusviikkoa kaikille blogimme lukijoille!
6 kommenttia:

 1. Tuleepa kaunis vessa teille! Muutenkin teillä on kyllä hyvin edennyt hommat taas! Meillähän vessat on vielä kesken, tehdään ne sitten kun keretään ja inspis iskee. Pesuhuoneessa on pönttö ja allas niin se riittää tällä hetkellä ☺ mutta samalla periaatteella tehdään meidän pikkuvessa että alas laatta seiniin ja yläosa tapettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin yläkerran kylppäri jää todennäköisesti tässä vaiheessa aika raakileeksi ja tehdään joskus muuton jälkeen.

   Poista
 2. Hienolta näyttää :) Kiva vierailla raksablogeissa, kun itsekkin yrittää saada valmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 minä myös tykkään lukea kanssarakentajien kuulumisia!

   Poista
 3. Hieno tulee! Ihana kun kuusi omalta tontilta 😍 terv.Sarkku

  VastaaPoista