torstai 2. helmikuuta 2017

Kattoja ja portaita


Netti takkuili jonkin aikaa niin kuvien lähettäminen ja uutisten kertominen on ollut mahdotonta. Mäenrinteen alla on kuitenkin ollut monenlaista puuhaa. 

Yläkerrasta siirryttiin tekemään alakerran kattoja. Meillä katot tehdään ulkovuorilaudasta, joka on mukavan elävän näköinen. Vähän rouhea mutta kuitenkin siisti. Maalaamme ne Tikkurilan paneelikatto maalilla. 

Kodihnoitohuonetta. Seinien maalaus hyvällä alulla..


Alakerran pikkuvessa.

Talvilomaviikolla rouva saa mieluista tapetointiseuraa ja pikkuvessa saa tapettinsa.


Tuvan kattokin on jo pitkällä. 

Ruokailutilaa kohti...

Katto muuttaa sisätilat kertaheitolla siistimmiksi ja valmiimman näköisiksi. Nyt kyllä tekisi mieli tehdä suursiivous raksalla ja heittää sieltä mäkeen kaikki ylimääräinen rompe!

 Loppuviikosta on tarkoitus rakentaa kellariin yksi pieni väliseinä maalämpöpumppua varten sekä saumata kaikki kaakeloidut pinnat. Rouva saa todennäköisesti heiluttaa luutua ja pestä laatat putipuhtaiksi. Värisävyjä on pähkäilty keittiön kaappeihin ja portaikon paneeliin, vielä kuitenkaan mitään ei olla saatu lyötyä lukkoon. Myös sopivaa maalia on etsitty. Tämä Virtasen maali vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta! Heidän ulkomaalistaan ainakaan ei ole ilmennyt mitään kritisoitavaa tähän mennessä. Lattioihin aiomme laittaa tätä  Virtasen lattiamaalia. 

Kellarin portaat tulivat valmiiksi ja varsinaiset yläkerran portaat ovat hahmollaan. Nämäkin tästä loppuviikosta varmaan etenevät valmiimmaksi.

Yläkerran portaat.

Pimeä kuva kellarin portaista.


                                          
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti