lauantai 19. maaliskuuta 2016

Rakentaminen alkaa

Tällä viikolla saapui kaivuri tontille, ja maatyöt alkoivat. 
Ensimmäisenä kaivuupäivänä vastaan tuli kallio, joka täytyi räjäyttää pois talon tieltä.

Perjantaihin mennessä salaojitukset oli tehty, talolle tulevat vesi- ja viemäriputket vedetty ja kuoppa täytetty.Eilen illansuussa alettiin tiivistellä ja täryytellä, ensi viikolle on suunnitteilla anturan valu. Toivomme leutoja kelejä.Tuntuu hyvältä, kun tontilla on nyt jotain konkreettista ja uutta, vaikkakin vain soraa. Purkuvaiheesta on nyt siirrytty rakentamiseen.

Helmikuu meillä kuluikin erityisissä merkeissä näitä pieniä ihania varpaita ihmetellessä.


Jatkossa blogia päivitellään tasaiseen tahtiin, kun tontilla on saatu uutta aikaiseksi tai sisustuksen suunnitelmia on saatu valmiiksi.

10 kommenttia:

 1. Onnea pienoisen syntymän johdosta, ihastuttavat pienet jalat!Ja tsempit alkaneeseen urakkaan!!

  VastaaPoista
 2. Onnea perhetapahtuman ja rakentamisen aloituksen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea perheenlisäyksestä! Kaunis kuva. Myös rakennusurakkaan tsempit, onko teillä kuljetuspalvelu hoidettu omasta takaa vai miten se saatiin järjestymään? Ystävälläni myös alkaa rakentaminen tässä lähiaikoina. Mukava seurata vierestä.

   Poista
 3. Aika nopeasti näytti sujuvan nuo salaojat ja muut. Meillä rakennetaan juuri uutta liiketilaa, siihen tulossa teollisuusputket nyt seuraavaksi. Kivaa kun edistyy. Tuo on kyllä totta, että se on hieno tunne kun tapahtuu jotain konkreettista. Siitä se lähtee. Onnea pikkuisesta myöskin!

  VastaaPoista
 4. Ensinnäkin, onnea pienokaisesta! Tutulla alkaa tuo rakentaminen kuukauden kuluttua. Mitenköhän nuo kuljetuspalvelut on järjestetty yleensä? Meillä myös talo haaveena, vielä toistaiseksi seuraamme muiden projekteja. Tietää myös sitten mitä odottaa.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös rakennustyöt alkavat keväällä. Vielä täytyy selvittää muutamat yksityiskohdat, kuten esimerkiksi mitä kaikkia palveluita tulee hankkia. Mietityttää esimerkiksi pikapolttoöljyn hankinta, kuinka se teidän kohdalla meni, vai tuliko kaikki asiat hoidettua suoraan kuljetuspalvelun puolelta? https://www.tankkauspartio.fi/palvelumme-tyomaille/

  VastaaPoista
 6. Siinä on urakkaa mutta kyllä se työ sitten palkitaan. Meillä on itsellä pieni rakennusyritys, ja teemme pieniä projekteja. Olisi muutamat nostoapuvälineet hankinnassa. Kuitenkin tulevat ennen pitkää tarpeeseen tämmöisissä projekteissa. Kovasti tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Meidän tuttu myös aloittaa rakentamisen, ei edes kovin kaukana meidän tontista. He puhuivat määrälaskentaohjelman hankkimisesta. Meillä ei semmoista aikoinaan ollut, mutta kuulostaa kätevältä. Onko teillä semmoinen käytössä?

  VastaaPoista