torstai 15. syyskuuta 2016

Keittiössä

Meillä on alkuperäisenä ajatuksena ollut rakennella ja kasailla puinen keittiö. Valmiskeittiökin käy, määrävää on se, kumpaa keittiöntekovaiheessa on enemmän jäljellä, rahaa vai aikaa. Toivottavasti edes jompaa kumpaa :)

Yksi ajatus on ollut se, että hyödyntäisi laatikoiden ja kaappien sisuksiin ikean metod-kaapistoja ja mekanismeja. Tätä ajatusta kehitellessäni ja nettiä penkoessani löysin A.S Helsingön sivuille. Heidän ideansa on tehdä ikean runkojen ympärille persoonallisia ja laadukkaita keittiöitä.

Tämä heidän kuvagalleriansa keittiö erityisesti kolahti:

Kuva täältä

Minusta nuo ulos tulevat puiset runkolevyt näyttävät tosi kivoilta, samoin pyöreät messinkiset vetimet. A.S Helsingöltä voi ostaa myös esim. pelkkiä tyylikkäitä vetimiä.

Aika samantyylisen vetimen löysin myös Clas Ohlsonilta, mutta reippaasti edullisemmin.

Kuva täältä.

Eihän se aivan yhtä tyylikäs ole, mutta kelpaisi meille.

Tiskialtaan päälle ajattelimme alunperin pieniä kuivauskaappeja, mutta ehkäpä päädymme kuitenkin tähän ikean mustaan metallihyllykköön. Se voisi tuoda vähän potkua keittiöön.

Tuote löytyy täältä.

Kauniita mutta sopuhintaisia seinävalaisimia olen myös etsiskellyt keittiön tason ylle, hellan ja tiskialtaan välissä olevalle seinälle. Tällaista mietinnässä tällä kertaa, vaikka ihan vielä ei olekaan ajankohtaista.2 kommenttia:

  1. Samoja ajatuksia täälä. Puukeittiö haaveissa mutta hinnat ovat aika korkeita, kun se raksatilikään ei loputon ole. Tokihan oikea puinen kestäisi ainaa enemmän kuin mdf-keittiöt. Mutta saapas nähdä mihin tulokseen päädymme keittiön suhteen.

    VastaaPoista