lauantai 18. maaliskuuta 2017

Ikkunassa joutsenten lepo

Tällä viikolla aloimme asentaa paikoilleen alakerran lattiaa. Lattia on yksisauvaista kuusilankkuparkettia ja se todella muistuttaa lankkulattiaa. Lattian ostimme Arborettilta.



Parketti otetiin puuvalmiina, sillä lattia maalataan vielä Virtasen Porstua -lattiamaalilla. Lattian tapauksessa meidän seitsemänhenkinen perheemme arvosti enemmän kovaa kulutuksenkestävyyttä kuin hengittävyyttä. Lattiamaaleista löytyy hyvä kirjoitus täältä.


Muutakin on puuhattu, yläkerran portaat ovat nyt valmiit! 



Ja ikkuoiden ympärille on laitettu listat.


Sähkömieskin on piipahtanut talolla useampaan otteeseen. Ulkovaloja on asennettu paikoilleen ja yksi kaunis renova-kytkinkin on jo seinässä.



Kauniisti etenevä kevät ilahduttaa rakentajaa. Piha alkaa olla sula ja pääosin kuivakin ja ihana aurinko paistaa. Pellolle saapui jo aamusta joutsenpari, joka ruokaili siellä koko pitkän lauantain meidän iloksemme. Kaunis taulu.





10 kommenttia:

  1. Hurjasti edennyt teidän talo. Nuo renovat on kyllä niin kauniit❤ vaikka ne vähän hintavammat on kuin peruskatkaisijat niin kertaakaan ei ole kaduttanut että ne valitsimme kotiimme. Tai oikeastaan minä ne halusin, miehelle oli aivan sama millaiset tulee 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan ne nätit😊 ja meillä oli vähän sama tilanne tuon valitsemisen kanssa😄

      Poista
  2. Kaunis lattia! En ole aiemmin Arborettista kuullut, pitääpä perehtyä tarkemmin kun meillä vielä lattia mietinnässä. Mielenkiintoista seurata mihin väriin olette päätyneet :) Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista! -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Löysin netissä surffamalla arborettin sivuille. Mukava oli ostaa pieneltä kotimaiselta toimijalta ja lattia vaikuttaa hyvältä😊

      Poista
  3. Tyylikäs lattia, kerta kaikkiaan!

    VastaaPoista
  4. Näyttää ihanalta kaikki! Terv Sarkku

    VastaaPoista
  5. Ihana lattia! Pitää käydä katsomassa jos itsekin voisi Arborettilta ostaa :)

    VastaaPoista
  6. Saako kysyä, että mitä olette pitäneet Arborettin lattiasta ja voisitteko suositella muille? Oliko teillä jotain erityistä syytä, että miksi asensitte kelluvaksi liimaamisen sijaan?

    VastaaPoista