lauantai 17. kesäkuuta 2017

Allaway keskuspölynimuri

Meillä päädyttin hankkimaan taloon keskuspölynimuri. Mies kun sattuu työnsä puolesta olemaan perillä niin sisäilma-asioista kuin suodattimistakin, emme juuri harkinneetkaan muita vaihtoehtoja. Kun imurin ilma puhalletaan suoraan ulos, on se pomminvarma keino säilyttää sisäilman puhtaus.Halusimme ostaa juuri Allawayn, koske se on laadukas ja luotettava suomalainen, pitkään markkinoilla ollut keskuspölynimuri. Sillä on paljon jälleenmyyjiä ja lisäosia ja varaosia on saatavilla kattavasti.Kuinka keskuspölynimurin osaa ostaa?
Allaway tarjoaa ilmaisen suunnittelupalvelun. Kun lähettää pohjakuvat osoitteeseen info@allaway.fi, saa ilmaisen suunnitelman ja tarvike-erittelyn. Tilasimme suunnitelman ja hankimme tuotteet läheisestä rautakaupasta. 

Asensimme imurin itse ja pitkälti saamamme suunnitelman mukaan. 
Asennus oli helppoa, kun putket pystyi yhdistää mukana tulleilla tiivisterenkailla eikä liimaa tarvinnut käyttää. Asensimme jokaiseen kerrokseen (yläkertaan, alakertaan ja kellariin) yhden imurirasian. Asensimme keskusyksikön kellariin lähelle ulkoseinää ja pyrimme vetämään putket lyhintä mahdollista reittiä. Imurirasiat sijaitsevat kutakuinkin päällekkäin joka kerroksessa ja pisin putkiveto on vähän alle 20 m. Keskusyksikkönä meillä on Allaway A 30. Imuteho on käytössä osoittautunut hyväksi ja riittäväksi.

Kellarissa putki kulkee ontelolaatan alapuolella, eli kellarin katon rajassa.

Alakerran imurirasia asennettuna väliseinän sisälle, ennen levytyksiä villoituksia.

Keskusyksiköltä on lyhyt matka ulos. 

Siivousvälinesarjana meillä on kahvakäynnisteinen Premium 10. Kahvakäynnisteisyys on ollut kyllä mahtava ominaisuus. Säästää aikaa ja askeleita, kun imurin saa päälle ja pois juuri siellä missä kulloinkin touhuaa. Kahva on miellyttävä käteen ja ergonomisesti muotoiltu. Se on kevyt ja liikkuu suulakkeen renkaiden päällä mukavasti. Nivelien ansiosta imurilla pääsee huonekalujen alle ja nurkkiin vaivattomasti.

Kuva on allawayn.

Säilytämme siivousvälinesarjaa kellarin portaiden yläpäässä. Siitä se on helppo napata
tarvittaessa. Seinäkiinnikkeissään letku ei vie paljonkaan tilaa.Kun keskusyksikkö on kellarissa, sen ääni ei kuulu juuri lainkaan asuinkerroksiin. On todella miellyttävää imuroida hiljaisella ja ergonomisella imurilla ja vielä kun sen jälkeen huoneilma on aivan raikas!  Meidän lapsiperheessämme imuroidaan lähes päivittäin, joten imuri on meillä yksi käytetyimmistä kodinkoneista. Lämpimästi voimme suositella Allawayta.


Yhteistyössä Allawayn kanssa.2 kommenttia:

  1. Minäkin raksailun alkuvaiheessa pyysin allawaylta suunnitelmaa, mutta en sitä ikinä saanutkaan 😕 niimpä me päädyttiin laittamaan beamin keskuspölynimuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipa harmi, meille vastaus tuli aika nopeasti. Mutta varmasti beamin imuri on myöskin hyvä!😊

      Poista