sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kesäterveisiä

Kuukauden huilin jälkeen aloitimme taas puuhailut tontilla. Olemme nyt viimeistelleet taloa ulkoa päin, räystäsaluslaudoitus on loppusuoralla ja vuorilautoja ja muita valkoisia osia on maalattu toiseen kertaan. Laitan kuvia sitten valmiista lopputuloksesta.

Sisällä ollaan vähitellen saatu tavarat suunnilleen oikeille paikoille. Kesäillan kynttilät

Ruokapöydän viereen nurkkaan hankimme simppelin hyllykön Ikealta ja olohuoneen puolelle uuden nojatuolin.Olohuoneen puolella sisustaminen on vielä kesken, eikä keittiön huuva ole vielä päässyt paikalleen. Näistä kuvia siis vähän myöhemmin. 

8 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli sisustus ja tuo Ikean hylly vaikuttaa kivalta :)

  nauruaitkua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 ikean hylly on kyllä kiva eikä hintakaan huimaa päätä😁

   Poista
 2. Olin myös tulossa kehumaan hyllyä :) Kiitoksia mukavista lukuhetkistä blogisi parissa! Meillä vasta urakka aluillaan :)

  VastaaPoista
 3. Mitenkäs mäen rinteen alla on kesä sujunut? Uteliaana käyn aina täälä kurkkimassa, olisiko sulla tullut uutra postausta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä miten meillä tyssäsi kuin seinään tämä tekeminen hyväksi aikaa😅 ollaan jotain räpelletty eteenpäin mutta aika pientä. Täytyisi nyt ottaa se pieni hetki ja päivittää edes blogi🙈 kummallista että rakentaessa oli siihenkin aikaa! Mitä teillä?

   Poista
  2. Meilläkin meinas alkukesästä olla käynnistysvaikeuksia mutta ulkohommia ollaan yritetty tehdä. Ikkunanpieliset ja yksi terassi katon pellitystä vaille valmis. Toinen terassi jää ensi kesään, koska kummasti tuo kesä loppui ennenkuin päästiin edes vauhtiin kunnolla 🙊 No, nyt siirrytään sisälle jatkamaan hommia kun ilmat kylmeni niin ettei maalaushommia voi enää tehdä.

   Poista