perjantai 9. lokakuuta 2015

JulkisivukuviaTältä näyttää tulevan kotimme julkisivu edestä.  Nämä ovat itse google sketch-upilla piirtämiämme kuvia ja näihin tulee vielä pieniä muutoksia. Juuri niiden muutosten kimpussa häärimme eilen illalla puolille öin. Esimerkiksi kuistin ovea nostetaan vähän ja siten kuistin julkisivu muuttuu.

Pariovi teetetään puusepällä. Tarjouskierros on nyt käynnissä, onko teillä vinkata hyvää ja edullista tekijää? Olemme suunnitelleet, että ovessa olisi vain yksi iso peili, ja väri voisi olla ruskealla suoja-aineella käsitelty puu.

Olemme kutakuinkin päätyneet siihen, että talon väritys on lähellä valkoista. Pohjoisen puolella oleva jyrkkä metsärinne on sen verran tumma tausta, että talo ei voi olla kovin tumma. Katon värivaihtoehtoina ovat olleet tumman harmaa ja punainen. Kuvassa oleva yhdistelmä musta kivijalka, valkoinen talo ja punainen katto on nyt ykkösvaihtoehto. Mitä pidätte siitä?

Julkisivu etelään. 

Taloon tulee kellari, johtuen jyrkästä rinteestä ja korkeasta kivijalasta. Kellariin tulee vain varasto- ja harrastetiloja. Kerromme kellarisuunnitelmista joskus erikseen.

Julkisivu länteen.

Saimme Finnlamellilta tällä viikolla ensimmäiset luonnoskuvat, joiden pohjalta tehdään rakennuslupakuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti