lauantai 15. lokakuuta 2016

Pupu tahtoo taloon

Joulutontut ovat jo toimittaneet varastoon aattoa odottamaan pikku-I:n joululahjan. Mutta ehkä tämä lahjapupu odottaa vielä enemmän uuden kodin valmistumista kuin jouluaattoa.

Talolla on nyt aloitettu väliseinien teko. Seuraavaksi sieltä varmaan saakin lähettää jo kuvia eri huoneista. Kiinnostavaa nähdä minkä kokoisia eri tilat loppujen lopuksi ovat.

9 kommenttia:

 1. Ihana pupu! Mistä tuon olet ostanut? Voisi itsekin uuteen kotiin hommata lapsille yövaloksi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövaloksi juurikin aivan ihana😊

   Poista
  2. Tuossa alempana on siis linkki sinne mistä tämä on ostettu 😊

   Poista
 2. Meiltä löytyi tismalleen samanlainen pupu viime jouluna pienimmän joulupaketista. :) Valaisimen valmistaja on muistaakseni Heico.

  VastaaPoista
 3. Valmistaja on tosiaan Heico. Tilasin valaisimen jostain nettikaupasta, niitä on myynnissä useammassa paikassa. Olisko edullisin löytynyt sähkötalolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sahkotalo.fi/product/6347/heico-pupu--poytavalaisin

   Täältä löytyy

   Poista
 4. Ihana pupu. Pitkästä aikaa kävin täällä lukemassa teidän projektista. Ai että, mihin maisemmiin! Mullakin iskeny raksakuume just sen(kin) takia että näkyis ikkunasta maisema, mitä katella. Ja niin kivoja värimaailmoita ja ratkaisuja! Täytyy tulla kyllä kurkkaamaan rojektia ihan livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa😊💛 maisemat on nyt kyllä ihanat mutta maiseman säilymisestä vaan ei voi mennä takuuseen kun ei omista sitä itse😅 täällä päin rakennetaan niin valtavasti että joskus nuokin pellot voi olla taloja täynnä.

   Poista