maanantai 7. marraskuuta 2016

Liiteri

Polttopuuta on meillä muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Kaadoimme tontilta useamman ison puun ja nyt rakentamisen aikana on syntynyt myös jonkin verran jätepuuta. Näiden suojaksi oli rakennettava liiteri, kun syyssateet ja nyt jopa lumisade alkoivat painaa päälle. Tässä on pari kuvaa projektin alkuvaiheesta, vähän valmiimpi se jo on mutta kesken yhtä kaikki.Pohja tehtiin rakennuslavoista, joita niitäkin on aika monta kertynyt. Katto tulee huovasta.

Pikkumiehillä on ollut oma pieni projekti kantaa puita liiteriin. Evästauko iskän kanssa on tainnut olla kuitenkin se mukavin vaihe.

Rouvan päässä alkaa muhia sisutussuunnitelmia. Olohuone erityisesti on ollut mielessä ja haave virkatuista verhoista. Nätti malli olisi jo valmiiksi katsottuna. Kunhan ryijy valmistuu, alkaa verhon virkkaus puhtaan valkoisesta kalastajan langasta.

1 kommentti:

  1. Hieno liiteri teillä nousee! Meilläkin on puita useammaksi vuodeksi, mutta se liiteri uupuu. Ensi kesänä olis kyllä mukava saada sekin niin sais kantaa puut suojaan sinne. Nyt ne saa talven ajan värjötellä taivasalla suurin osa. Onneksi meillä on pihapiirin vanhoissa rakennuksissa myös polttopuuta suojassa niin poltellaan ne ensi talven aikana pois. Aika kiva idea nuo virkatut verhot. :)

    VastaaPoista