keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Katto valmis

Muutto on aina tilanne, jossa joku vaihe päättyy ja uusi alkaa.
Muutimme viikonloppuna vuokralle vanhasta talostamme ja ei käy kiistäminen, että se oli haikeaa. Hyviä ja onnellisia vuosia saatiin viettää siinä pikku talossa. Sen talon tarina jatkuu siellä ja meidän toisaalla.

Kamat kassissa ja beibi passissa.
Aikaa tuo muuttoshow vei niin paljon, että raksalla homesuojan sutiminen siirtyi viikolla. Nyt näyttäisi siltä, että tällä viikolla saadaan tehtyä se. Ja maalaamisella jatketaan sitten saman tien.

Tänään oli koululla kevätjuhla ja sieltä kotiin ajellessa päätimme poikien kanssa koukata raksan kautta. Rouva korkokengissään ja pojat kauluspaidoissaan kiersimme tarkastamassa mitä oli saatu aikaan. Katto oli valmis, kuisti alkanut hahmottua  ja talon taakse tuleva terassi oli saanut katteen.Yksi ikkunakin siellä on jo paikallaan.

5 kommenttia:

 1. On se hirsitalo vaan eri komea! En malttais odottaa että oma talo alkaa nousemaan. Nyt on maatöiden teko meneillään meidän raksalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se jykevä. Se on jännää kun talo yhtäkkiä nousee kuin tyhjästä paikalleen ja siinä se sitten on :) Ainakin ammattilaisilta tuo pystyttäminen tuntui tapahtuvan aivan hetkessä!

   Poista
  2. Meilläkin tulee pystytysporukka talon pystyttään niin aijon kyllä retkeillä sillob tontilla ja seurata talon nousua ;) koskaan ennen en ole nähnyt hirsitalon pystytystä.

   Poista
 2. Vau, hienosti on edistytty! Me saadaan oma talopaketti maanantaina, ja kärsimättömänä jo odotellaan edistymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sitten se projekti edistyykin yhtäkkiä vauhdilla, kun talopaketti saapuu :)

   Poista